gototop

Servicii tratare apa

Dedurizare, sterilizare cu UV, sterilizare cu hipoclorit de sodiu, sterilizare cu Xziox, filtrare de sedimente, filtrare cu carbune activ, osmoza inversa, denitrificare, deferizare, demanganizare, demineralizare, remineralizare … toti acesti termeni poate vi se par cunoscuti, sau poate nu … cu siguranta insa, ca sa intelegeti in detaliu fiecare proces si ca sa puteti alege care dintre ele va poate ajuta in rezolvarea problemelor, aveti nevoie de pregatire de specialitate.

Aici intervenim noi. Va analizam apa, va identificam problemele si riscurile, va propunem solutii, vi le implementam, vi le garantam si ne ocupam de mentenanta de care aveti nevoie. Intr-un cuvant va degrevam de grijile provocate de o apa necorespunzatoare.

      Echipamentele folosite sunt atent selectionate dintre cele de calitate superioara, pentru a va garanta solutiile tehnico-economice optime.

Deci, fie ca aveti un echipament ce are nevoie de mentenanta, fie ca aveti nevoie de un echipament nou, fie ca vreti doar sa verificati calitatile apei Dumneavoastra, specialistii nostrii va stau la dispozitie.

Realizat de Rainbowebsite.com | ANPC